Dagen :)♥

 
Hejsan! Idag är det torsdag och veckan närmar sig slutet. Denna veckan har gått super fort! Tycker nästan att det alltid gör det nu för tiden. Haha, det är bra för då taggar man till Grekland, Spanien och Thailand! Kanske blir något mer land, vem vet? Längtar till att bli linte brun igen. Imorgon är det friday och då åker jag till pappa. HAr inte varit där på nästan en månad nu tror jag? Ska bli mysigt! Hoppas ni får en bra helg!
 

Tisdag!

Hittade en bild på mig och min fin fina syster, ååh saknar verkligen Turkiet nu! Jag vill sola och bada!
 
Hejsan! Tisdag idag och vi har 6 lektioner då. Rätt segt men idag gick det ändå hyfsat fort! Efter skolan åkte jag hem och åt mat sen var det fotboll, den gick super! Den var skit rolig med! Bara massa straffövningar typ! De bästa! Efter fotbollen var det dans, vi har börjat med koregrafin till våran dansuppvisning i vår. åhh längtar jätte mycket! Imon har jag sovmorgon och sen ska jag plugga! Hoppas ni haft en bra dag! ♥

Bää

Det blev 2-1 på matchen igår. Tydligen så mötte vi Gislaved istället. Eller Anderstorp spelade ihop med Gislaved. Det var typ tre stycken ifrån Anderstorp och resten från Gislaved. Haha aja. Blev typ värsta fighten. Alla bråkade på plan. Asså vi var arga på GIS. Men men vi tar dom nästa gång! Ikväll ska jag plugga as mycket! Ha det bra!



Helgen, match!

Hej! Förlåt för dålig bloggning! Men nu är jag frisk igen.. Eller nästan har fotfarande lite ont i magen. Men men det går nog över snart! Igår var jag på tonår med tjejerna! Det var mysigt! Idag har jag först varit på hockey med Stina sen åkte vi och några fler upp till Ebba p och myste lite! Efter det cyklade vi ner till Fredde. Dom hade en hemmakväll där igen typ. Även väldigt mysigt och kul där! För 40 min sen åkte jag hem igen för att tagga match! Eller vi ska spela årets första match imon! Ska bli skit kul! Det är inte serien bara en träningsmatch! Ska ändå bli skitkul! Kom gärna och kolla om ni har lust! Kl 11 på Tinas ö (konstgräset). Vi möter Anderstorp. Men nu ska jag sova godnatt!❤️ 



Onsdag

Hejsan, denna dagen har gått väldigt snabbt. Vaknade och hade inte alls ont i magen. Så jag ba åh jag kanske kan gå till skolan! Men efter typ tio minuter fick jag jätte ont igen. Vid 12 tiden började jag få svårt att andas och jag hade jätte ont i lungorna. Så vi åkte upp till sjukhuset och dom sa att jag har fått magkattárr! Skit kul-.- ska vara hemma imon med för har fortfarande för ont. Men på fredag hoppas jag att kunna gå till skolan! Hoppas det släppt lite av medicinen! Hoppas ni haft en toppen dag! :)




Sjuk!

Hej! Förlåt för så dålig bloggning. Men i söndags åkte jag hem igen till Värnamo. På morgonen i söndags vaknade jag med att ha sån magkramp.. Kan typ inte gå, det gör så fruktansvärt ont. Så i måndags och idag så har jag haft så ont i magen. Jag har inte sovit någon natt sen i söndags. Ligger vaken hela natten och typ gråter,för det gör så fruktansvärt ont! Jag kan inte ens sitta på en stol utan att typ ramla av. Spydde även i måndags så går kanske till skolan på torsdag. Få se hur jag mår! Om jag nu kan gå.. Haha om det inte gått över till torsdag åker vi förmodligen till sjukhuset. Imorgon ska jag med bara vara hemma och ha ont! Hah, hoppas ni haft en bra start på veckan iallafall! Kramis!




Tur att man har den här vovven att mysa med nöt msn är sjuk!<3

Lördag!

Hejsan! Igår var det fredag och vi åkte först buss sen tunnelbana och sen båt. Då hade vi kommit ut till aquaria det ligger på Djurgården därför åkte vi båt dit. Det var super fint där! Massa hajah och sånt läskigt. Hahah! Efte vi var där så åt vi mat och åkte och shoppade. Hittade jätte mycket faktiskt! Riktigt nöjd! Vi kommen runt 5 tiden sen. Idag ska vi fira min kusin som fyller år på tisdag. Så jag och min andra kusin ska åka till Coop sen, och köpa grejer till att göra en tårta. Emil (han som fyller år) vill ha en godistårta så det blir lite pill med det. Hoppas ni får en super dag!





Stockholm!

Hejsan! Som ni kanske vet så är jag i Stockholm nu! Är hos min faster och kusinerna! Idag var vi på stan gick typ i fem timmar blev sååå trött efteråt! Hittade typ ingenting:( Imon ska vi förmodligen till aquaria eller vad det heter. Det är typ ett jätte stort akvarium. I helgen blir det kanske lite mer shopping någon dag! Hoppas ni haft en bra vecka!


Frozen yoghurt! Såå gott! Ser inte gott ut på bilden men det är super gott!!❤️




Myskväll!

Hejsan! Måndag idag och har inte gjort så mycket förens nu på kvällen så var jag hos Elin C. Elin K va med också! Vi hade skit kul! Åkte dit vid halv sju och kom hem typ nyss haha! Imorgon tror jag att jag kanske ska hitta på nåt med stini❤️ Ha det gött!
That beuty


Sportlov!

hej! Förlåt för dålig uppdatering! Har faktiskt helt glömt bort att blogga. Börja även tröttna på det nu. Kanske tar ett uppehåll snart. Men nu är det äntligen lov och det har börjar super bra! Fredags var jag på tonår med tjejerna det var inte jätte kul men det var super mysigt faktiskt! Haha! Igår gick jag och Stina först och kollade på hockey match sen gick vi och fikade med benne med. Vid halv 7 kom Elin, Elin och Alice hem till mej. Vi badade åt mat, pratade en massa och bara mös! Raye, Johnny, Albert, och emmanuel kom till mig ett tag med typ en timme. Sen tvingade vi dom att gå! Haha så snälla! Men idag ska jag på hockey match ikväll har jag ingen aning ombad jag ska göra! Vad ska ni göra på lovet? Själv åker jag till Stockholm på onsdag till mina kusiner. Ska shoppppaaaa! Ha det bäst!



Resultat


Haha mitt hår ser typ vitt ut på den nya bilden. Men ni kanske fattar att det är blondt❤️

Frisören!


Hejsan! Sitter hos frisören just nu! Kommer sitta här till typ fem för jag slungar håret. Jag har redan varit här i en timme. Hoppas det blir bra! Jag kommer lägga ut en bild på resultatet sen tror jag! Efter detta ska jag nog träffa Elin K en stund. Haha hon klipper med sig. Sen ska jag gå lite på stan och sen ska jag hem! Vi hade även prov som jg har övat på hela veckan! Det gick super bra!❤️ Ha det bäst!

Världens bästa! ♥

 

Onsdag!

 
Hej! Onsdag idag och den har gott super fort! Började med sovmorgon sen hade vi bara 4 lektioner. Efter skolan har jag pluggat so. Tror det kommer gå riktigt bra tills imon! Imorgon ska våran klass typ till Vandalorum och göra någon konstgrej där som dom sen ska sätta upp? haha konsigt.. Jag ska även klippa och slinga mig imon hos frisören! Ska bli riktigt gött! Men mitt hår kommer bli suuuper kort! Som det alltid blir! Hoppas ni har haft en super bra dag så ses vi! Puss!
 

 
 
 

 
 
 

Tisdag

 
Hejsan! idag slutade jag 15.20 hatar tisdgar vi har typ 50 lektioner, haha.
Men nu sitter jag och pluggar lite SO men ska snart byta om till fotbollskläder för jag har träning vid halv 6. Vi brukar ientligen ha dans efter men vi har inte dans denna veckan så det ska bli skönt att träna hela träningen! Efter träningen ska jag plugga ännu mer! Ush! Imon har vi sovmorgon och en väldigt kort dag! Hoppas ni haft en super dag! Detta inlägget var rätt värdelöst haha
 

Bästa tjejen!❤️


Du betyder skit mycket för mig min fina!

Måndag igen

Hej! Nu är det måndag igen och den gick rätt fort ändå! Nu sitter jag och väntar på mina mackor i ungnen. Ska plugga massa nu! Vi har prov på torsdag. Uuush! Men en så länge tycker jag att det är rätt lätt.(so) Men ska som sagt plugga hela eftermiddagen sen blir det väll lite ph! Hoppas ni får/haft en toppen dag! Kram

Söt<3

Lördag - skidor

Hejsan! Förlåt för dålig bloggning! Men idag är jag hos pappa och vi ska iväg och åka skidor! Det finns en backe här borta. Dackestupet heter det. Är ungefär som alandsryd fast större! Hoppas ni får en bra dag! Puss!





RSS 2.0