Måndag igen

 
Hej! Nu har jag precis kommit ut ur dushen. Var och sprang innan jag sprang 5 km. Skönt! Nu ska jag bara ta det lungt framför tvn. Går nog och lägger mig rätt tidigt idag. Är rätt trött så det blir nog att gå och lägga mig rätt tidigt. Skolan idag gick jätte fort! Slutade 15.20 när jag kom hem gick jag ut med Rut kollade på dh. Sen åt vi mat och sen blev det en jogging runda. Hoppas ni haft en bra dag!
 

Söndag♥

 
Börjar verkligen bli fint väder ute nu! 
 
Hej finisar! Hur har eran söndag varit? Min har varit rätt lung och skön. Började med att kusinerna och jag gick iväg och spelade fotboll igen. Sen åt vi mat och runt 4 tiden åkte dom hem. Då åkte jag och Alice till Ljusevecka och träffade Elin där och spelade ännu mer fotboll. Nu sitter jag och kollar massa bloggar och tar det lungt. Funderar på om jag ska ta en springrunda, det är så fint väder. Ha de bra!
 
 
 

Lördag!

Hejsan! Idag började dagen med att jag och min kusin sprang en lång runda. Det var riktigt skönt faktiskt. Tror vi ska göra det imon med. När vi kom hem igen så gick vi till fotbollsplanen som är typ bakom mitt hus. Båda kusinerna hängde med då. Haha, sen satt hela tjocka släkten ute och åt mat på balkongen, haha nej inte hela släkten,.. Vid 2 tiden åkte vi ner till marknaden. Jag hittade en tröja som jag ska ha på dansen! Kommer bli as skönt att ha den!  Vid 5 åkte vi sedan på släktkalas min morfar fyllde år. Och min mormor och morfar har varit gifta i 45 år idag! Det är inte lite det! Grattis! Hoppa ni haft en bra lördag! Nu ska jag sova godnatt!






Fredag

Hej hej! Skönt med fredag! Vi hade även sista lektionen inställd så vi slutade redan vid kl 1! Om en timme ungefär har vi träning. I helgen ska även mina kusiner komma hit. Dom bor i Nyköping, så ikväll vid kl 7 typ kommer dom även hit. Imon ska vi på släktkalas! Ha det bäst!



Torsdag ♥

 
Hejsan! Tänkte berätta lte om min vecka. I tisdags så hade jag fotboll, sen skulle jag även ha dans med det blev aldrig så. Den var typ inställd, igår var jag med Wilma. Först åkte vi hem till mig och gjorde våfflor! Sen hämtade hennes pappa oss vid halv 5. För Wilma skulle till sjukhuset och kolla sin tandställning. Sen åkte vi hem till henne och typ gjorde massa saker jag inte kan skriva om. hahaha. Idag slutade jag kl 14, nu sitter jag och skypar med Isabella och om en timme ska jag ta longboarden och möta upp Julia och lovisa och åkte till dans! Ha det bäst!
 

Bra start på veckan

Hej hej! Idag har dagen gått hyfsat fort! I morse var jag såå trött! Harregud jag var helt död.. Men efter skolan kollade jag lite på en serie, åt mat, pluggade, sen kom familjen hem och Linda k
Och Melker kommer besök! Linda är Johns dotter för er som inte har fattat det. Och Melker är då hennes son som är 1 år. Han blir då min halv syster son. Åh vad mysigt vi har haft! Dom åkte hem för någon timme sen. Så haft en rintigt bra start på veckan! Hoppas ni med haft det!



Helg!

Hej! Förlåt för jag har bloggat alls bra! Veckan som har gått har vi haft jätte mycket läxor och prov så jag har inte hunnit med att blogga. Men i fredags var jag på tonår typ. I går spelade jag först match. Vi vann med 1-0 men för mig var matchen skit dålig för jag hade alldeles för ont i mina knän... Igen... Så jag fick hoppa av i slutet av matchen. Men sedan på kvällen åkte jag jaime och Elin till Anderstorp! Vi var hos Kaisa där då! Hon och hennes kompisar skulle ha en överaskningsfest för deras kompis. Ähm det slutade inte så jätte bra. Vi tre kände ju ingen av dom så aa.. Men jag Elin jaime Kaisa och Ida hade skit kul! Hoppas att vi förmodligtvis kommer göra om det näst nästa helg igen! Idag vaknade vi och kollade på en skräck film. Sen åkte vi hem runt 2 tiden.  Sen har jag bara myst med min familj! Hoppas ni haft en skön helg!



Instagram!

Hejsan! Ta och följ mig på instagram. Jag heter ebbahegefeldt, skulle va super kul om du addade mig eller vad det heter haha. 



Tisdag

Hejsan! Nu är dom två värsta dagarna i skolan över! Skönt! Idag gick jag då med i skolan till 15.20. När jag kom hem åt jag mat. Gick ut med Rut kollade lite på tv, sen stack jag iväg på träning! Riktigt skönt att vara tillbaka igen! Had haft 2 veckor uppehåll på grund av att jag haft ont i min knän. Men träningen gick skit dåligt. Var jätte dålig! Men.. Efter fotbollen åkte vi på dans sen kom jag hem, åt mat, dushade, pluggade. Aa helt enkelt en helt vanlig dag för mig. Imon har jag sovmorgon! Riktigt gött! Hoppas ni haft en bra dag!:)



Hah




Måndag..igen

Hej! Eller godnatt? Ska sova nu. Idag är det måndag vilket suger. Helgerna går fruktansvärt fort? Ush! Men idag gick jag till 15.20 som vanligt. Kom hem pluggade skit mycket. Har ett matte häfte tills imon som jag inte ens hade börjat på men nu är det klart iallafall. Nu på kvällen har typ alla varit iväg förutom mamma. Så vi satt nere och myste framför tvn. Nu har jag precis borstat tänderna och ska sova. Hoppas ni haft en skön helg! Kram



Fredag!

Hej! Fredag nu! Så skönt! Denna veckan har gått skit fort. Denna helgen är det pappa helg. Hade otur idag med. Typ ramlade i skolan och så bröt jag min nagel. (Fixade ju dom i onsdags) och åååh vad ont det gjorde! Började blöda under nageln. Haha så fort efter jag slutat åkte jag tillbaka dit jag fixade mina naglar. Det tog 10 min så var dom klara. Men jag fick dock sitta och vänta en stund.. Jag var värsta sur att det hände så då frågade hon som äger den salongen helt plötsligt om jag ville ställa upp och bli nagelmodell där! Skit kul! Så nu får jag fixa mina naglar väldigt ofta helt gratis! Det är typ nya tjejer som utbildar sig till sånt... Haha så dom måste ha någon och öva på! Värsta turen jag har! Nu kollar vi på let's dance! Hoppas ni får en bra helg!


Haha söta😂


Väldigt dålig bild...

Torsdag ♥

 
Hejsan! Äntligen torsdag! Riktigt skönt, veckorna går skit fort nu förtiden känns det som? Det är bra för då blir det sommarlov snabbare! Haha, men idag slutade jag kl 14 då åkte jag hem och storstädade mitt rum. Precis när jag var klar med det åkte jag på dans, jag kom hem därifrån kl 18 typ sen hoppade jag in i dushen och nu tittar jag på DH. Ska äta snart, hoppas ni har haft en bra torsdag! imon taggar vi helg! Ha det bäst!
 

Onsdag♥

 
Hejsan! Kom precis på att jag inte har bloggat sen lördags? Förlåt! Ska försöka blir bättre med bloggningen. Men förmodligtvis kommer jag bara slänga in lite inlägg då och då. Men denna dagen har varit en toppen dag!
Började med sovmorgon till kl 9. Sen hade vi bara fyra lektioner. När jag slutade åkte jag först och hämtade mina nya skor på skomakarn. Efter det åkte jag till Linn beauty, där hade jag tid idag för nagelförläggning. Satt där i lite mer än en timme. Och resultatet blev skit bra! Jag blev verkligen så nöjd! När jag var klar där ringde jag Elin K och vi mötte upp varandra i stan och tog en fika. Sen åkte vi ner till apla och där spelade vi fotboll. Sen kom typ hela hockeylaget (00-orna) och vi pratade med dom en stund. Efter det åkte jag hem och kollade på desperate housewives. Hoppas eran dag varit lika bra som min! 
 

Shopping dag!

Hejsan! Idag vaknade jag redan halv åtta. Vid tio åkte jag och mamma iväg till Växjö för en egen shopping dag! Först var vi på Grand samarkan sen stan. Hittade super mycket! Jag köpte 6 tröjor/blusar en kofta med mjukis byxor till den. Ett par pösiga jeans typ please jeans, solglasögon, nagellack, tofsar. En ny vårjacka och ett par Palladium! Jätte nöjd med allt! Ikväll har jag och familjen bara kollat på melodifestivalen och ätit super god mat! Tyckte ni att Sonja skulle vinna? Tyckte inte jag! Haha! Aja.. Hoppas ni haft en super lördag!



Torsdag!

Hejsan! Idag slutade jag redan kl 14. Så det var en kort dag! Efter skolan åkte jag julis och Lovisa hem till Julias grannar och var lite med dom. Vid fyra igen åkte alla vi hem och vid fem åkte vi iväg på dans. Vi har kommit rätt långt på koreografin nu till dansen vi ska ha till dansuppvisningen i vår! Åh längtar jätte mycket! Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt med helg! På lördag  ska jag och mammi åka och shoppa! Ska bli super mysigt. Hoppas ni haft en toppen dag! P.S det är min namnsdag idag! Haha!:) 



Ny vecka!

Hejsan! Idag slutade jag 15.20 rätt lång dag men gick rätt fort ändå! Efter skolan hängde Wilma med mig hem. Vi pluggade matte och engelska. Vi har 80 glosor tils imorgon! Men nu kan jag dom utantill! Vid 7 tiden tog jag ett varmt bad och kollade på DH. Nu har jag bara slappat och ska gå och lägga mig om en stund. 
 
 
Världens bästa mamma<3

Hästdag!

Hej! Helg nu! Så skönt! Veckan har ändå gått super fort! Men igår åkte jag till pappa. Idag började det med att min lillasyster blev sjuk. Hon skulle rida mango idag. Men då fick jag rida han och hearta. Så det blev rätt jobbigt. Fast blev mest skritt. Men jag och Anna har varit ute i flera timmar idag! Så hoppas på att inte bli smittad av lillasyster. Imon åker jag hemifrån tidigt. Har träning kl 2 så måste åka härifrån senast 11.30. Hoppas ni haft en bra dag!




RSS 2.0