Onsdag!

 
 Hejsan! Idag i skolan hade vi elevensval, som vi ska ha hela veckan. På förmiddagen gick vi på en föreläsning om typ barn i världen. Sen åkte jag Hanna och WIlma till ett ålderdomshem haha vi skulle interljuva några gammlingar där. Efter det åt vi sen typ sprang vi runt i skolan och pratade med massa lärare och tillslut fixade vi ihop så vi skulle kunna typ ha en cafeteria i skolan imon. (Jag, Hanna, Wilma, Cornelia och Ellen!) Så nu när jag kom hem har jag bakat skit mycket! Är helt trött asså! Men som sagt så ska vi då sälja massssa fika så ta med er mycket pengar så ni kan köpa;) haha! Imon ska jag och några tjejer även iväg och rida! Ska bli mysigt, är lite nervös för dom andra tjejerna är skit duktiga på att rida! Haha och jag är inte riktigt på deras nivå.. Men vi får hoppas på att det blir kul ändå! Ha det bäst!:)
 
 

Frozen!♥

 
Den här filmen är super bra! Så fin, satt och grät som bara den efteråt. Kolla på den! Det är verkligen värt det! 
 
 

This year!




Måndag!

Längtar tills serien drar igång igen!
 
Hejsan! Igår åkte jag och Wilma till hestra och åkte skidor! Det var super mysigt! Bra snö och inte så mycket is i backarna. Vid åkte i hela 6 timmar, blev super trött efteråt! När jag kom hem hade mamma varit och köpt ett par skor till mig. Ett par super fina vinter skor med ull inuti! Älskar dom! Idag slutade jag 15.20 och resten av veckan ska vi ha elevensval. Ska bli jätte kul faktiskt, man ska ha idrottsval och lite annat vi har även mycket kortare schema. Jätte skönt! Hoppas ni haft en bra dag!
 
 

Summer!

 
Ja jag vet att det står 2013 men denna videon eller vad man ska kalla den är så fin!

Klockor!

Något jag tycker ä väldigt snyggt är klockor! Det är jätte fint till en lätt outfite och med en klocka blir outfiten mycket finare! Själv kan jag nästan inte gå utan att ha något på armarna även smycken då. Men jag har inte så många klockor men ska köpa några stycken i spanien i sommar. Jag har den vita som är här uppe! :)

Lördag♥

Hårboll! hahah
 
Hejsan♥ Igår var det först vanlig skoldag, efter skolan åkte jag på träning och på kvällen stack jag och några tjejer på hockeyn sen typ till tonår och tillbaka och tillbaka.. haha men kom hem tillslut kl 11. Idag har jag inte gjort någonting! Pluggat lite, kollat på film, har varit super trött idag så har som sagt tagit det väldigt lungt. Om en timme typ kommer mina tjejer. Vi ska kolla på film och mysaa här♥ Imon ska jag och Wilma åka till hestra och åka skidor! Ska bli superkul! Hoppas ni haft en bra start på helgen! 

 

Finast!♥


New in

 
Ny mössa! Det är en HPI mössa jätte fin! Den är blå med svart tofs. Ville inte ha en sån tofs som exakt alla har typ! Man vill ju sticka ut lite med en svart! haha! :*

Träning inspo!

Själv älskar jag att träna, gillar dock inte alltid att springa. Väldigt sällan jag är ute och springer för blir så rastlös då typ.. haha man bara spinger rakt fram med musik i örorna och tråkar. Men har ett mål tills vintern, så jag får väll helt enkelt börja gilla att springa! haha!

 
 
Hej! Förlåt för jag aldrig bloggade igår men glömde bort det! haha! Efter skolan igår åkte jag hem till farmor och vi pluggade! Hon har jobbat som lärare så det är perfekt att ha henne som en egen lärare! Vid 6 kom jag hem och vi åt mat sen tog vi bara det lungt! Idag har jag dans, ska bli skönt! Är sugen på det! Hoppas ni får en super dag!

Instagram!

 
Nu tycker jag att ni ska ta och följa mig på instagram!
Heter - ebbahegefeldt så ta och följ mig där så är ni beeest!
 

21 Januari

Rosa!
 
Hejsan! Idag blev det en träningsdag! Slutade 15.20 vid 17.00 åkte vi på träning. Sen tio minuter innan träningen slutade så åkte vi till dansen! Vi pratade lite om dansuppvisningen och sånt! Den ska vara i maj! Längtar så mycket! Det ska bli så himla kul! Förra året var det fantastiskt och detta året ska vi dansa ungefär 3 danser men förra året dansade vi bara en dans. Så det ska bli skit kul! Men nu ska jag plugga lite sen ska jag sova! Är redan super trött! Ha det bäst!

10 sanningar

Jag gillar inte mörker! Jag är jätt mörkrädd!

Jag tycker idrott är lätt det bästa ämnet i skolan!
 
Jag tycker inte oftast tårta är något vidare gott.
 
Jag ska åka utomlands 3 gånger detta året! Ska bli skit kul!
 
Jag tycker inte alls om nudlar som man kokar själv. Jag mår jätte illa när jag känner lukten.

Jag älskar verkligen att bada! Jag är absolut ingen badkruka!
 
Jag gillar tyvärr inte alls folk som är uppkäftiga!
 
Jag har snart spelat fotboll i 5 år. Jag började när jag var 9 år!
 
Jag gillar inte alls att typ hela min släkt läser min blogg..
 
Jag vill ha en iphone 5S!
 

Idag!

Saknar ♥
 
Hej! orkar inte riktigt skriva om min dag. Så det får bli lite kort, slutade 15.20 åkte hem kollade på ett asvnitt av ph. Sen åkte jag och mamma och handlade och fixade lite andra saker. Är lite nere idag.. mår inte på topp kan man väll inte rikitgt säga! Hoppas det inte är så för er! Men ha det bra!
 
 
 
 
 
 
 
 

Parfym!

 
Jag älskar hollister parfymen "cresent bay" verkligen något jag rekomenderar!

J




Day!

Saknar!
 
Hallo! Idag vaknade jag upp hos pappa, för har varit där i helgen. Vid kl 11 åkte jag hem och åkte på träning. Den gick rätt bra faktiskt! Förutom att jag typ ramlade hela tiden.. haha klump! Men men annars gick den super bra. När jag kom hem så dushade jag och lite saker och sen åkte jag till Alma. Vi gick sedan till hockeyn och där var Hanna, Emelie, Hannas kusin, Ebba och Jonna! Cozymode! Kom hem därifrån för typ en timme se kanske? Nu ska jag kolla lite på ph och plugga lite. Sen ska jag sova, är faktiskt sjukt trött. Puss!
 

Hanna panna❤️




Thailand!


Man får ju börja räkna ner någon dag!

Wilmis❤️




Finaste jag har❤️


Min hund är så fantastisk! Verkligen det finaste jag har! För er som inte visste det så heter hon Rut och är en yorkshireterrier dom raserna är väldigt små och om man söker på som på Google så är dom flesta långhåriga. Ientligen ska man ha domma raserna långhåriga men vi tycker det är mycket finare med kort! Har ni något husdjur? Kram! 

Idag"

 
 
Hej svejs! Hur mår ni? Själv är jag sjukt trött och rätt nere.. men men, idag slutade jag 14.00 och då blev det att plugga hela eftermiddagen, hade dans innan med men kunde inte gå på den eftersom så pass mycket att plugga.. Vi har 94 glosor i spanska tills imorgon. Men nu kan jag dom perfa! Så nu ska jag faktiskt bara packa väskan till pappa imon sen ska jag gå och lägga mig! Fast den inte är så mycket en så är jag så sjukt trött! Men imorgon taggar vi frääääädag! Pöss och kram! 

Löve


På vintern är det så gott med varm choklad! Speciellt när man varit ute och verkligen frusit och då kan man bara ta en varm kopp choklad! Så himla gott, älskar det! Gör ni med det?

Onsdag❤️

Hejsan Svejsan! Onsdag idag! Slutade 14.20 och då kom mamma och Julia och hämtade mig och då åkte vi direkt upp till stallet. Julia har en sköthäst där! Vi mockade, packade hö, och massa annat! Men när Julia red och då red hon ut så jag och mamma hade lite PW samtidigt. Vi gick runt 4 km så det va en bra runda! Sen kom vi hem runt 5 tiden då hoppade jag in i duschen sen har jag pluggat tråkig spanska. Vi har 90 glosor tills fredag! Uuuuush! Så imorgon ska jag bara plugga hela eftermiddagen...



För att den här tjejen är grym!




Cupcakes


Bara jag som älskar? Så gott men orkar dock typ aldrig göra det!

Tisdag❤️

Hejsan! Idag slutade jag 15,20 det var en lång och tråkig dag, hatar tisdagar. Men vid 5 åkte vi på träning, den slutar kl 7 men jag Julia och Lovisa stack tidigare och åkte iväg på dans. Den var skit rolig! Dock rätt jobbig eftersom vi haft en träning innan. Men men det gick! Imorgon blir den en kort dag börjar nio slutar 14.20. Gott! Hoppas ni haft en super dag!



Vill ha!

 
Något jag vill ha en odd molly kofta! Dom är verkligen sååååå fina, det spelar inte riktigt roll vilken färg det är. Men helst en rosa! Tycker ni med odd molly koftor är fina?
 
 

Något jag brinner för!

 
Fotboll är verkligen det jag brinner för! Älskar det från topp till tå! Jag har spelat fotboll i 4 år. Jag hatar verkligen när folk säger att fotboll suger! Dom får ju tycka vad dom vill men jag älskar verkligen det iallafall! Längtar tills serien kör gång igen!

Igår/idag

Hejsan igår så gjorde jag inte något speciellt, tog det mest lungt. Vid klockan 6 åkte vi till Björhags vi hade skit kul! Vi typ gjorde någon himla tävling om att man skulle äta massa grejer.. Haha kommer aldrig göra det igen! Mådde huuuuur illa som helst sen! Haha! Men idag har jag varit på träning, det var styrka hela träningen typ så är rätt trött nu. Nu ska jag och mamma göra cupcakes! Dom kommer bli super fina! Ha det bra!❤️




Rolig kväll asså! Vi pratade om att dom kanske skulle hänga med oss till Thailand i jul! Shit vad kul det kommer bli! 

Primeboots!

 
Något jag skulle vilja ha är höga primeboots! Skitsnyggt! Vill verkligen ha! 

Egopics

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freeedag!

Hej! Fredag igår och det var skit skönt! Slutade 14.20 då åkte jag hem till Jonna i typ 40 minuter och pratade lite. Sen hade vi träning, vid klockan 8 åkte jag Jonna och Matilda upp till Ebba Pettersson där var Hanna, Emelie Boberg och Hilma sen kom Ebba A Alma och Ada med. Sen gick vi ner till Fredde en av ledarna på tonår. Det var typ hemmakväll där. Det var typ 50 pers kändes det som och det var skit varmt! Haha men det var ändå jätte kul! Sen åkte vi hem därifrån vid typ 11 och Alma Ada och Ebba a , Emelie, Hanna och Hilma åkte hem. Men jag Jonna Matilda och ebba p satt hoss Ebba i typ en timme och pratade och hade lite cozy. När klockan var halv ett så åkte vi hem! 
Låångt inlägg! Ha det bäst!




Vill ha sommar igen!

 

Torsdag!

 
Hejsan! Hur mår ni? Idag slutade jag redan kl 14.00 så det var riktigt skönt! När jag kom hem så åt jag mat och gjorde faktiskt inte så mycket. Vid kl 5 hade vi dans men det var tydligen ingen dans så vi tjejer fick en egen sal och dansade lite. När jag kom hem såg jag att mina hollister kläder hade kommit så jag blev super glad! imorgon blir det en skön dag vi har inte så många lektioner och en av dom är gympa och jag älskar gympa! Sen har jag träning och på kvällen blir det nog förmodligen att va med Hanna!
Ha det bäst!
 

Synas!

 
Köpt en synas igen! Känner att det börjar gå ner med statistiken, men på lördag kl 9.00 så syns jag på synas! Klicka gärna in och kolla! Ha det braaa!♥
 
 

Första dagen!

 
 
 Hallu! Idag var det ju första dagen i skolan iår! Vet inte riktigt vad jag tycker? Jobbigt? Ja lite jobbigt är det ju alltid med alla prov och läxor och långa lektioner. Men men man måste, det jag bara längtar skit mycket till just nu är såklart sommarlovet! Tagga sommaren 2014! Hoppas verkligen detta blir ett jätte bra år! Mitt nyårslöfe var att höja betygen! Låg på dom flesta ämnena på ett C men jag vill höja mig! 
Idag blev det en dag men Hanna! Vi slutade 14.20 och sen åkte vi hem till mig då och åt massa mat! Haha vi verkligen åt jätte mycket är typ fotfarande mätt. Vi kollade på typ 4 avsnitt av PH med sen kollade vi lite på DH med! hahaha! Vi åkte även och hämtade mina fotbollskläder (min syster hängde med och betalade) haha! Riktigt skönt att få dom kläderna nu. Men nu ska jag hoppa in i dushen hoppas ni haft en toppen dag!

Tisdag!❤️

Hej! Förlåt för dåligt uppdaterande. Nu sitter jag och kollar på DH men rut. Sen ska jag vara med Alice. Och imorgon börjar skolan igen, uuuussshhh! Orkar faktiskt verkligen inte det! Hoppas ni får en bra dag❤️




Dagen!

 
Hej alla! Idag har dagen gått rätt fort, först gjorde jag typ ingenting på förmidaggen. Jag sov till 11 det var jätte skönt! Sen kollade jag lite på dh, men vid kl 4 så åkte jag ner till Elin C efter en timme typ kom Alice med, så det var myyysigt! Vi åkte och köpte pizza runt 7 tiden sen kollade vi på pitch perfect och sen typ dansade vi, och vid kl 10 åkte vi hem igen. Nu när jag hade kommit hem mös jag och mamma lite framför tvn. Men nu ska jag sova är verklige jätte trött! Ha de bra!
 

Fredag!❤️


Hej! Idag var det sista dagen här. Imorgon åker jag hem igen, men först ska vi åka till Leos lekland! Haha! Men det ska bli kul! Sen efter vi varit där då så åker jag hemåt. Sen på söndag eller någon annan dag innan jag börjar skolan iallafall. Så ska jag och mammsi ha en mamma och Ebba dag kallar vi dej. När det bara är vi två hela dagen och hittat på något mysigt. Vi vet inte rintigt vad vi ska göra en men nånting blir det iallafall! Nu har Stina precis gått och lagt sig så nu kollar vi lite på tv. Men ska nog gå och lägga mig snart så man är pigg tills imorgon! Haha ha det braaa! ❤️

Bildbomb 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hollister

Beställde lite kläder igår från hollister. Det var en tjej som undrade om jag kunde visa vad jag köpte så här kommer det! Blev inte så mycket men alltid något!:)











2014

Förra året på nyår 

Hejsan! Första dagen på 2014 nudå? Hoppas på att det här ska bli ett toppen år! Vi ska iallafall åks utomlands 3 gånger änsålänge. Först Rhodos i maj, sen Spanien i sommar, sen till sist Thailand på vintern. Blir väll att vara i Thailand ungefär 3 veckor hoppas jag på! Längtar redan skit mycket! Var ju där förra året och då firade vi nyår med björhags. Asså vi hade så himla kul! Jag va med Ida och Channel hela kvällen. Asså vi hade verkligen skit kul! När klockan va tolv så sprang alla ner i vattnet och badade! Skit kul! Haha vi badade typ under 500 raketer! Aja men idag ska pappas typ kompisar komma hit så jag och Stina ska mysa med chips och kolla på Peter pan. Ska bli jätte mysigt! Men hoppas ni får en bra dag!


RSS 2.0