Fina tjejer ♥

Var med domma tjejerna igår, vi hade skit kul! Idag ska jag till pappa fick gå upp halv sju för jag skulle dusha med... Men aja nu sitter jag i bilen påväg iallafall, få se om det blir något vidare bra bloggande nu när jag är där. Brukar faktiskt vara rätt dåligt med det när jag är hos pappa. Men ha det bäst!
 
Bild från almas blogg klicka här för att komma dit! :) 

Igår/idag ♥

Hejsan! Förlåt för verkligen dålig uppdatering, men jag har heller verkligen inte haft tid. 
Denna veckan har mina kusiner varit hos oss så det har varit rätt fullt i vårat hus kan man säga... haha
Men vi har haft jätte mysigt! Verkligen! Men igår på morgonen åkte dom hem igen och då va jag först med Amanda och Elin, vi gick lite på stan köpte en jätte fin stickad tröja på mellandagsrean. 
Sen gick vi och åt mat jag och mandi åt kycklingwrapp men sen vid kl 4 så kom Alma med till stan.
Först stog vi och typ pratade en stund sen åkte vi hem till mej. Då badade vi i min pool eller vi har en jakutzi utanför vårat hus. Vi badade typ mer en en timme kändes det som? Eller jag tror nog det, sen gjorde vi tacos och kollade på film mys mys!♥ Idag ska jag vara med Elin K, Elin C, Alice och Almis! :)
Men hoppas ni haft en bra vecka! Kramis!
Kärlek♥

Juldagen eller nått

Hejsan! Dagen har gått jätte sakta men vid kl fem åkte vi ner till mormor & morfar och åt mat. Sen kom vi hem igen runt 9 tiden och då saff vi och spelade lite kort. Imorgon ska jag, min moster, min syster ovh mina kusiner åka och bada! Kommer bli jätte mysigt! Men nu tänkte jag berätta vad jag fick i julklapp. Jag fick en iPad mini, och ett skal till den, hunter strumpor (svarta, stickade) ett presentkort på hm. 500kr, en morgonrock haha, en lampa till mitt skrivbord, en necessär med massssa smink i. En body lotion, en parfym, och en resa till Rhodos. Blev verkligen jätte nöjd med allting! Tack så mycket! Ha de bra! 


Tog massa kort med min kamera med men dom lägger jag upp någon annan dag! 


Juldagen!

Sötast i världen
 
Hejsan! Förlåt för dåligt uppdaterade men igår var det ju julafton och jag hade verkligen inte tid någon gång! haha! Men idag är det ju juldagen och som dom flesta tycker så är denna dagen rätt seg och tråkig.
Vi har inte heller gjort så mycket idag..men kl 5 ska vi till mormor och morfar och äta mat.
Imorgon blir det nog förmodligen att åka til Växjö badet ed finaste kusinerna! Min kusin fick typ en kaemra igår som man kan ha på huvudet och typ filma under vattet och sånt så vi ska göra en film imorgon på badhuset! Kommer bli sketa grymt! Haa men ska jag göra en video om mina julklappar? Vad tycker ni? Kram!
 

December #23 fav christmust movie

 
Vem gillar inte "the grinch" den är bra! Kollar alltid på den vid julen, ni som inte har sett den borde verkligen det! Sen är självklart kalle anka en riktig jul stämmning. Det är ju inte riktigt en film, men när man kollar på den på julafton så vet man verkligen att det är jul. 

Jul!

 
 
Hej! Idag har dagen gått jätte fort, på förmiddagen så så spelade jag och stina tv spel, sen gick vi ut en stund vi skulle ientligen åkte fyrhjuling men Stinas fyrhjuling startade inte? Så vi gjorde lite annat.
Sen runt 3 tiden åkte jag hem, så nu kom jag hem för typ en halvtimme sen. Nu ska jag kolla lite på dh tror jag men ungefär kl 8 så kommer kusinerna! Sen imorgon taggar vi jul! Vi ska börja med att äta jul frukost sen åker ALLA upp till mormor och morfar och äter julbord och kollar på kalle anka. Runt 4 tiden så åker vi hem igen och öppnar alla julklappar. Och spelar julklappspelet och myser! Vad gör ni på julafton?♥
 

Söndag


Hejsan! Idag började det med att gå upp! Haha ungefär kl 10 kanske så gick vi ut till hästarna. Anna loncherade Herta lite sånginsats kollade lite på det. Men efter ett tag gick vi in och åt mat. Sen åkte vi ut till hernemola (våran stuga) där sköt vi lerduva! Haha eller jag och Stina sköt inte direkt. Men det gjorde pappa och Anna. Jag fick faktiskt testa att bara skjuta två gånger. Men jag sköt ju inte på några lerduvor! Sen när vi kom hem igen så kollade jag och Stina på film. Sen åt vi mat och efter det kollade vi alla på film. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Men ska iallafall åka hem kl 16.00 för på kvällen kommer mins kusiner hem till oss! Sen är det ju julafton! Mysigt! Men nu ska jag sova, godnatt finisar!:*

Från i fredags på skolavslutningen!





December #21 something Cold



Inget är kallt just nu! Finns inte ens någon snö! Skit irriterad för det. Men bara för att jag villiga snö så få det bli en bild på det med

Dagen !

Hejsan! Förlåt för ännu mer dåligt bloggande! Haha men igår var det ju julavslutning det var mysigt vi slutade typ kl 11 och då gick jag Isabella, Felicia, Wilma och Anna och fikade. Sen åkte wilma Felicia och Anna hem och så träffade jag och Isabella, Malin och Sandra. Då fikade vi en gång till, haha! Sen träffade alla vi Ludde och Hugo och hade lite kul med dom! Haha! Kl två åkte jag till pappa. På kvällen mös vi lite sånt. Idag har vi mest varit inne. För det har regnat här hela dagen. Vid kl 6 hade vi mini julafton. Jag fick hunter strumpor, ett presentkort på hm och en iPad mini!! Iiiih! Blev jätte glad av allt speciellt av ipaden! Tack så mycket! 
Men på måndag åker jag hem igen och släkten kommer till oss på tisdag då. Då kommer även mins kusiner! Åh vad jag har längtat efter dom! Men hoppas ni haft en bra dag! Kram! 
Bild sen i somras! Åh vad jag vill tillbaka till Spanien!

Room tour

Jag laddade ju upp en innan men den var helt svart? Går det att kolla på denna? :)


Room tour!


Thailand ett år sen! ♥

 
Exakt ett år sen jag åkte hit nu! Längtar så tillbaka! Förra året var vi där i tre veckor tror jag det va? Vi åkte lite över allt bland annat bodde vi på koh lanta, phi phi island två jätte fina ställen i Thailand.
Firade nyår med björhags på phi phi shit vad kul vi hade! Drömmer mig tillbaka asså! haha!
 

Torsdag! ♥

 
Hejsan! Förlåt för dåligt uppdaterande det senaste. Har mest lagt upp små bilder men inte skrivit så mycket haha! Men denna veckan har gått snabbt! Tänkte i söndags att jag aldrig skulle orka en vecka till!
Men nu är den över för imorgon är de äntligen skolavslutning! Åhh vad skönt det ska bli! 
Ska ha på mej jeans, en svart blus, halsband, kavaj och skit fina skor! Kärlek till dej Wilma! ♥
Idag efter skolan åkte jag först hem och jag och Annie stekte pannkakor och åt soppa, mysigt!
Sen vid kl 3 så åkte jag och Alice in till stan och köpte in dom allra sista julklapparna! Så skönt att vara helt klar nu alltså! Har nog aldrig köpt så här många julklappar något år! haha♥ Gick även med Isabella på stan i tisdags och köpte as mycket då kunde inte ens cykla hem med det! hahaha! 
Men sen åkte vi fem typ redan kl halv 6? Sen har jag kollat på ett avsnitt av DH sen har jag städat mitt rum. Nu ska jag hoppa in i dushen och sen prova mina kläder jag ska ha imon! haha :) Imon efter skolavslutingen ska jag och my girls åka och fika. Sen blir det att åka till daddy! På måndag åker jag hem igen och firar julafton hemma då. Med min släkt! Längtar så efter mina kusiner! Kramis♥
 

December #19 favourite band

 
Har inte riktigt något favvo band men dom här äger ju helt klart! 

Thailand 2011

 
Minnen ♥

En vecka kvar!

 
Bara en vecka kvar! Åhhh vad jag längtar! Kommer redan nu på lördag fira jul med pappa! Men åh vad jag längtar!❤️

December #17 something yum

 
fika! All fika är gott! Hahaha

Julgodis

Först gjorde vi polka och mandel knäck det tog jätte lång tid och det blev ca 230 st
Sen gjorde vi även fudge med chokladöverdrag! Super gott! Verkligen något jag rekomenderar! Tar dock väldigt lång tid att göra men julgodis ska ta lång tid! haha! Det blev typ 60 st
Sen gjorde vi rispuffar som är doppade i choklad! Jätte gott verkligen! Det blev ungefär 50 st
 
 
 
 

Måndag!

 
Peddo min haha
 
Hejsan! Idag slutade vi 15.20 lamt! Efter skolan åkte jag hem till Alice.
Först åt vi mat och sen typ pratade vi sjukt länge om allt möjligt. Kan säga allt till den grymma tjejen asså!         För en timme sen typ åkte jag hem från Alice och började plugga, vi har typ svenska prov på torsdag.
Vi gjorde det förra veckan ientligen men det gick inte så bra för typ någon så vi fick göra om det.
Skit svårt! haha så pluggar verkligen till det nu! Men om en timme har vi träning! alltid kul! :)
 

December #16 weather

Här regnar det just nu för det mesta. Skit tråkigt! Hatar hatar hatar hatar regn!
 
 
 

December #15 baby picture

 
Har många fler men här är en

Idag!♥

Nu har all våran snö försvunnit här i Värnamo. Det är skit tråkigt! Om det inte kommer till julen så blir jag riktigt sur! Hoppas det kommer tillbaka snart säger jag bara!
 
Godmorgon! Eller nåt.. men idag så vaknade jag kl 10 typ. Sen gick jag ner och åt och efter det kollade jag lite på desperate housewives. Jag skulle ientligen vara med Alice nu men jag orkade inte cykla till henne hah.
Men efter träningen som är kl 2 - halv 4 så ska jag och Alice baka julgodig här hos mej. Mysigt!
Så nu ska jag och mammsi åka och handla grejer till det vi ska göra vanlig knäck, polkagris knäck, fudge med chokladöverdrag, vaniljkola och något man skulle doppa rispuffar i choklad med. Kommer bli sketa gott! Hoppas ni får en bra söndag! Kramis!♥
 

Lördag!

 
 
Hejsan! Idag har vi ju som sagt varit i Jönköping. Köpte ett skrivbord/ stol till det och lite små saker till rummet. Sen gick vi till A6 och där köpte jag inte så mycket men jag köpte en skolavslutnings blus och ett torr schampo. Vi kom hem vi 6 innan och vid sju typ kom Alice hit och vi började sätta upp grejerna.
Sen när john hade monterat upp skrivbordet så började vi lägga in alla grejer och sånt där!
Efter vi gjort det kollade vi en liten stund på hollywood fruar sen åkte alice hem.
Hon åkte hem för typ en halvtimme sen så det tog rätt lång tid allt det här men så är det ju! Haha
Nu sitter jag och kollar på desperate housewives har blivit nörd av det igen! haha gott!
Men imon ska jag först vara med Alice igen sen har vi träning och efter träningen blir det att va med Alice igen! Haha mysis! Jo föresten imon troligtvis kommer det upp en room tour så ni får se hur det blev.
Den videon är jätte ifrågasatt! Har verkligen haft sjukt många kommentarer om att jag ska göra en room tour men jag tänkte att jag skulle vänta tills jag hade fixat rummet. Så imorgon kommer det nog en sån video! :)
 
 

Jönköping! :)

 
Åh vad jag saknar Turkiet! Haha säger bara det att fotbollstjejer kan inte ha klänning!
hahah så tjocka ben asså! ♥
 
Hejsan! Sitter i bilen just nu påväg till Jönköping, vi kom iväg rätt tidigt haha min familj ska alltid vara tidig till sånna här saker. Vi ska då gå på ikea och köpa lite nya grejer till mitt och min halv systers rum.
Jag ska köpa ett skrivbord bland annat! Åh vad fint det kommer bli! Vet exakt hur det ska se ut och såå!        Men när vi gått några timmar på ikea så ska vi även till A6 och in till stan för lite shopping! Alltid mysigt!
Ikväll ska Alice hjälpa mig sätta upp mit fin fina skrivbord haha vi kommer verkligen att lyckas att sätta upp det och så! Haha annars får John hjälpa oss men vi sa att vi ville försöka göra det själva iallafall.
Hoppas ni med får en super duper bra lördag! Kramis! ♥
 
 

December #13 lock screen

 

Pepparkaksbak!

 
Hejsan! Idag slutade jag redan kl 2, dagen har gått jätte det faktiskt! Efter skolan åkte jag och Alice och köpte pepparkaks deg. när vi hade köpte det så åkte vi hem till Alice och bakade pepparkakor då. Det var jätte mysigt och kul! När vi var klara så fikade men Alice familj. När vi hade fikat så åkte vi hem till mej och plattade håret haha. Efter typ en halvtimme ringde min mamma och sa att vi skulle äta mat på chaplling. Så då åkte vi dit (både Alice och jag) och då åt vi där och myste! Nu kom jag hem för typ tjugo min sen och sitter och kollar på desperate housewives. Bestämde mig i förrgår att jag skulle se om alla avsnitt igen för dom är ju så himla bra! Så nu är jag redan på avsnitt 5! Haha :) Hoppas ni haft en super bra dag'

December #12 favourtie movie

 
 
 
Har inte riktigt någon film som är absolut min favorit. Gillar lite olika filmer, men en serie som jag absolut älskar är såklart desperate housewives! Asså den är så himla bra! Synd att det bara finns 8 säsonger däremot!
Tipsar verkligen om denna serien! Den kan vara lite läskig iblad men annars är den jätte bra!
 

December #11 best friend

Alice är lätt en av mina bästa vänner, världens snällaste person!
Älskar den sista bilden! Så fiiiin ♥

Dagen!

 
Hejsan! Förlåt för dålig bloggning! Men orkar inte riktigt med den faktiskt. 
Funderar på att lägga ner bloggen men nä vet inte riktigt. Det är ju inte kul att blogga det stressar bara mig att jag bara måste blogga varje dag typ. Men idag hade vi basket turening! Det var skit kul!
Och det gick jätte bra! Min klass vann hela skiten! Asså det var också skit kul! 
Om en timme typ åker jag på träning, om jag nu orkar det haha jag är jätte trött sen basketen.
Men jag åker nog på den ändå, hoppas ni haft en bra dag! Kramis!
 
 

Måndag!

 
Hejsan! Förlåt för dålig bloggning nu på senaste! Men jag har faktiskt inte ens orkat tänka på bloggen förra veckan. Var typ inte på humör någon dag förra veckan. Hoppas denna veckan blir bättre! Idag har den iallafall varit super bra! Speciellt för att jag hanna och Wilma kanske ska åka till en grej om några veckor!
Hoppas det går för asså det kommer bli så grymt kul! Men skriver vad vi ska göra när det är säkert att vi ska göra! Men nu sitter jag och skypar med Wilmis och Hanna! haha vi pratar förfullt om det vi ska göra!
Men om typ två timmar har vi träning med! gutt! Men ha det bra!
 

December #9 favoriter winter drink

 

Hilma Berglunds giveaway


December #7 hand writing

Shiet vad snyggt!
 

Påväg till daddyy♥

Haha igår på dansen! Skit kul!
 
Hej nu sitter jag i bilen påväg till pappa. Ska vara där i helgen igen♥
Blir nog mysigt nu eftersom min lillasyster älskar snö och aa det var ju världens snöstorm inatt.
Skit mycket snö! haha♥ Idag slutade jag 14.20 as länge tycker jag för att vara en fredaag!
För att typ alla andra sjuor slutar 13.10 lite fuksigt. Asså vi får ha en lektion till men jaja.
hoppas ni får en bra helg!♥

December #6 silly face

That fina app som gör så ansiktet blir biiiig

December #5 something you hates

Asså jag är rädd för rätt mycket. Haha eller asså jag är vådligt lättskrämd och så. Men något jag verkligen tycker är läskigt och något jag verkligen hatar! Är såklart mörker! ush! Jag gillar verkligen inte det! Det är så sjukt läskigt! Så fort jag är hemma själv så tänder jag varenda lampa i hela huset! 
 
Jag hatar även vädret! Haha eller jag menar mer att jag tycker att när det blåser, blixtrar, åskar, är storm och så vidare så ät jag så rädd! Väldigt många typ retar mig för att jag är livrädd för åska! Jag vågar inte ens vara ute då? Det är verkligen en rädsla jag skulle vilja bli av med.
 
Jag måste ju även säga en maträtt! Haha jag hatar champinjoner, blodpuddig!, potatisbullar! Asså det är ju typ vanliga grejer som många inte gillar! Men något som är lite annorlunda är att jag gillar inte tårta heller! Haha asså vissa kan vara goda men för det mesta tycker jag inte att det är gott! Det är klart jag hatar fler maträtter men jag orkar inte skriva alla! Haha

Today!

 
Hej! Sitter just nu och kollar på tv med la familia! Var på träning innan den slutade vid sju. Men dagen har gått skitfort! Onsdag är ju beeeest! efter skolan gick jag och mammi lite på stan. Alltid mysigt! Imon vet jag inte vad jag ska göra? Har dans på kvällen med på eftermiddagen vet jag inte vad jag ska göra? Men ha det bra finisar.!❤️

December #4 something you loves

Det jag älskar mest är min fina fotboll! Åh det är helt klart det bästa som finns! Så fort man börja spela speciellt när man spela match så blir man så sjukt glad! Även vi tjejer i laget har med så sjukt kul! Älskar helt klart fotboll mest!❤️❤️❤️
 
 

December #3 favourite qoute

our

Världens finaste❤️

 

Fotbollsträning♥

 
Hejsan! ♥
Dagen började som vanligt med skola på måndagar har vi bara fyra lektioner rätt chill ändå.
Men vi slutar inte förens 15.20 för att vi har tre timmars rast. Men när jag slutade så cyklade jag och Jonna hem och sen har jag bara tagit det lungt. Om en timme så har jag träning! Ska bli skit kul! Måndagars träningar ät bäst! Sen tränade jag bara en gång förra veckan ientligen har jag ju tre fotbollsträningar och två dans lektioner.        
Så av alla dom tränigarna tränade jag bara en gång eftersom jag har varit sjuk. Men nu är jag pigg igen!
Älskar måndagarnas tränignara för vi har helplan då och avslutar oftast träningarna med att spela match i en halvtimme och det är ju såklart skiukul! Hoppas ni haft en bra dag!

OOTD

 
OOTD eller så kallat outfitie of the day. 
Tröja - Ralph lauren piké
byxor - svarta jeans från hm
skor - hunters

#selfie

 

December countdown

 
Välkommen december! Redan skrivit det men nu tänkte jag börja med en sån här count down. Så hela månaden ska jag lägga upp dom här grejerna som är på bilden! Förlåt för jag härmar dig Alma! Men det såg aå kul ut hah!:')

1:a advent❤️

 

Idag❤️

 
Hejsan! Förlåt för dålig bloggning! Har inte orkat! 
Men igår så gick jag och Hanna på julmarknaden på förmiddagen.. Eller nä vid typ 2 gick vi. Där köpte vi lösnaglar! Haha eller på Lindex det kostade 80kr så vid typ halv fyra så gick vi hem till mig och satte på naglarna. Det tog typ en och en halvtimme. Eller haha det tog typ en halvtimme för Hanna och en timme mer för mig. Haha Gud! Men det blev iallafall jätte fint efter lång tid! När klockan var 5 så åkte Hanna hem och min faster kom och hämtade mig. Hon är hos min farmor nu för hon håller på att flytta. Annars bor min faster i stockholm men sin familj. Idag ska jag hjälpa farmor igen men flytten. Det gjorde jag igår med då. Men jag ska typ äta nu sen ska jag åka dit då! Hoppas ni får en bra söndag! ❤️

1:a december

 

RSS 2.0