Torsdag den 24 april

Grattis fina Stina på din 6 års dag! Älskar dig! ♥
 
Hej! Idag slutade jag redan vid två vilket är super skönt! När jag kom hem åt jag lite mat och sen har jag storstädat mitt rum! Det tog sin tid så jag är inte klar förens nu. Om 50 minuter ska jag iväg på dans. Sen efter dansen har vi fotboll så det är rätt mycket idag. Men imorgon är det helg vilket ska bli rktigt skönt!
 

Onsdag

Hej! Idag hade vi sovmorgon och sen 4 lektioner bara. När jag kom hem åt jag lite åt jag lite mellanmål, sen har jag pluggat hela dagen! Vi har kemi prov imorgon så det är de jag har pluggat till. Nu sitter jag och läser ut sidorna i kemi boken vi skulle läsa tills imon och äter jordgubbar, Hoppas ni haft en bra onsdag.



Måndag

Hej idag har dagen börjat med att Linda, Erik och Melker som jag sa skulle vara hos oss igår. Dom sov över här inatt så det blev lite bebismys hela morgonen. Åh han är så underbar lilla melker❤️ Vid 13 åkte upp till farmor. Där mina kusiner var då, vi spelade lite spel och sånt. Sen bytte jag om till fotbollskläder hos farmor och åkte på fotbollsträning. Som sagt var det första tränignen på gräs för iår. Det var riktigt skönt! Man fick värdens sommarkänsla hahah! Men efter träningen har jag suttit och pluggat på so. Vi har någon redovisning imorgon. Ha det bra!

Melker ❤️❤️

Söndag

 
Hejsan! Idag har jag åkt hem igen, kom hem vid 12 - tiden ungefär. Snart kommer Linda, Erik och Melker. Ska bli msyigt! Sen ikväll ska Ida och dom komma hit. Ska också bli jätte mysigt! Nu sitter jag och kollar på DH. Ska hoppa in i dushen innan våra första gäster kommer. Imorgon har vi studiedag, det är även sista dagen på lovet. Jag ska först upp till farmor, mina kusiner är där och dom bor i Stockholm. Sen vid 5 har vi träning, på gräs! Första gången för i år vi tränar på gräs. Ska bli skit kul!
 

Långfredagen

Hejsan Hejsan! Förlåt för dålig bloggning. Men oftast när jag är hos pappa bloggar jag inte mycket. Men jag orkar inte riktigt berätta om hela veckan. Men igår åkte vi till Vimmerby. Pappa och Anna skulle till banken så jag och Stina gick på stan själva. Det var mysigt. När dom var klara på banken så åt vi på resturang. Sen gick vi på stan och efter det gick vi till ett fil och åt glass. Sen åkte vi hem. På kvällen åkte vi iväg på äggsexa kallas det. Man firar påsk och äter påskmat och det är tävlingar ich sånt. ( det var alla som bor här i området). Idag är fredag alltså långfredagen. Vi ska inte göra något speciellt pappa jobbar natt. Så vi får en tjejdag. Hoppas ni haft ett bra lov en så länge.



Söndag

Hej! Igår spelade vi ju match som jag sa. Vi vann den med 2-0. För mig gick matchen dåligt i första halvlek och andra var jag rätt pigg. Vi sköt på mål flera gånger men deras målvakt tog den. Men idag har jag åkt till pappa. Kommer stanna här i ungefär en vecka blir det nog. Ska bli mysigt! Hoppas ni också får ett bra lov. Ha det bra!



Match :)

Fotbollskolan förra året

Hejsan! idag har jag match vid 17 i tranås? Tar jätte lång tid dit. Så vi ska samlas om en timme. Kommer typ komma hem igen vid 9/hav tio.. Önska oss lycka till! ;)

Påsklov!

Hejsan! Nu är det äntligen lov! Så skönt! Idag slutade jag vid tjugo över två, när jag kom hem så stack jag på träning. Och nu har jag nyss dushat och ska åka till tonår. Blir nog inte jätte sent eftersom vi har match imorgon. Hoppas ni får en bra fredags kväll! Ha det bra! :)
 

Brudtärna




Måste säga att jag var lite söt ändå. Jag kommer ihåg denna dagen som att det vore igår. Vilka minnen!❤️❤️

Grattis Wilma! ♥

 
grattis världens bästa Wilma! Älskar dig något enormt! Hoppas du får världens bästa dag!

Onsdag ♥

Världens sötaste! ♥
 
Hejsan! Idag har vi bara haft 2 riktiga lektioner vilket har varit väldigt skönt! Men vi har typ haft rast hela dagen vilket inte varit skönt.. haha, efter skolan har jag bara pluggat. Vi har matte prov tills fredag och glosor tills imon. Jag har typ mest pluggat på matten. Nu ska jag typ sluta plugga och gå ner och sätta mig med familjen framför tvn. Hoppas ni haft en skön onsdag!:) ♥
 
 

Seg tisdag

Hej! Idag gick vi i skolan till 15.20, lektionerna gick verkligen frunstansvärt sakta. Har typ aldrig haft en sååå seg tisdag. Så det var väldigt skönt att komma hem innan. Men när jag kom hem gjorde jag lite mellanmål, efter ett tag åkte jag iväg på fotboll. Träningen gick bra! Dock regnade det vilket inte var alls skönt! Eller jo lite! Haha men eftersom vi har dans efteråt så stog mitt hår åt alla håll och kanter. Nu har jag nyss kommit hem ifrån dansen. Eller nej inte nyss. Men seg som jag är så hoppar jag inte in förens i duschen typ nu. Har sovmorgon imorgon med så det ska bli skönt att gå och lägga mig sen! Ha det bäst❤️



Söndag

Hejsan! Förlåt för dålig bloggning. Men det kommer nog bli så att jag bloggar så här ofta som jag gjort nu på senaste. Men dagen började med match. Den gick skit dålig. För mig iallafall, jag var helt seg och aa det gick i te bra helt enkelt. Men matchen slutade 3-1 till oss. Efter matchen åkte vi till a-lagsmatchen. Och nu kom jag nyss hem, hoppad ni haft en skön helg'
Nu ska jag förmodligen ut och springa! Ha det bra!


Studiedag

Saknar sommar
 
Hejsan! Idag är det studiedag vilket är väldigt skönt! Vid halv 1 ska jag möta upp några kompisar och vi ska åka tåg till ett ställe. Haha vi ska överaska hanna men säger inte vad vi ska göra för hon kanske läser detta nu. Så skriver ikväll vad vi har gjort. Men det kommer bli fruktansvärt kul iallafall! Hoppas ni med får en super dag!
 

1 april

Hej! Tisdag idag och skolan gick rätt fort. Vi hade även en inställd lektion skönt! Efter skolan pluggade jag lite på mitt so prov. Sen hade vi en lugn skön träning och efter det dans! Nu har jag precis dushat och ska nog gå och lägga mig snart. Ha det bra!:)




RSS 2.0